2014-07-25 17:42:42• hírek • Szatmár.ro

Női kosárlabda: megvan a bajnokság és a kupa menetrendje is

A VSK női kosárlabdacsapata szeptember 27-én a Craiovai CSM ellen kezdi a bajnokságot.

Némi vitát követően végül eldőlt, hogy nem a kosárlabdaszövetség által kigondolt augusztus végi időpontban, hanem a kluboknak is jobban megfelelő szeptember végén indul az országos női kosárlabda-bajnokság.

Pénteken aztán sor került a VSK számára szeptember 27-én induló bajnokság párosításainak a sorsolására is. Ennek megfelelően a már említett dátumon a Craiovai CSM fog Szatmárnémetibe látogatni, majd Galacon lépnek pályára az Éles Péter edzette lányok. A következő két fordulóban hazai pályán játszanak a VSK csapatának tagjai: előbb a Brassói Olimpiát, majd a Kolozsvári U-t fogadják.

A legnehezebb mérkőzés nagy valószínűséggel az ötödik fordulóban Targovistén vár a lányokra, hiszen a bajnoki címvédő otthonában kell majd helyt állniuk. Nehéz lesz még a hetedik fordulóban Aradon sorra kerülő meccs és a tízedik forduló, amikor a szatmáriak Gyulafehérvárt  fogadják.

A lányok a Román Kupában szeptember 20-án kezdenek a Rapid ellen, a bukaresti meccs után négy nappal pedig Szatmárnémetiben játsszák a visszavágót. Ha továbbjutnak, akkor a Gyulafehérvár lesz Éles Péter lányainak az ellenfele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: