2012-03-01 11:14:36• hírek • Szatmár.ro

Most a Tarom biztosítja a repülőjáratot Törökországba

Június 17-én indul az első charter repülőjárat Antalyába - nem lesz megállás Marosvásárhelyen.

Annak ellenére, hogy a tavalyi évben a repülőtársaság csődje miatt voltak gondok az utolsó Szatmárnémeti - Antalya repülőjárattal, mindent egybevetve sikeres kezdeményezése volt ez a Szatmár Megyei Tanácsnak, illetve a szatmári utazási irodáknak. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is lesz charter repülőjárat a kedvelt törökországi üdülőhelyre a Prestige Tours utazásszervező és a megyeszékhely utazási irodáinak együttműködésének köszönhetően.

A szerda este megtartott találkozón amellett, hogy információkat hoztak nyilvánosságra az új repülőjárattal kapcsolatban, több törökországi hotel is bemutatta szolgáltatásait. A szállodák kisfilmjeit látva kijelenthetjük: igazán színes és változatos antalyai hotelek várják all inclusive ellátással a szatmáriakat. A törökországi egy hetes nyaralás szezontól és a szolgáltatások minőségétől függően 500-1500 eurós összegbe kerül személyenként. Mircea Vladu, a Prestige Tours képviselője a Szatmár.ro kérdésére elmondta: aki jegyet vált a szatmári utazási irodákban, annak csak némi zsebpénzről kell a jegyár mellett gondoskodnia, hiszen a jegy tartalmazza az összes szolgáltatás árát.

A tavalyi évhez képest idén a Tarom biztosítja az utazást Szatmárnémetitől Antalyáig, megállás nélkül - 2011-ben a repülőgép Antalya előtt még Marosvásárhelyen is megállt, hogy utasokat vegyen fel. Az első járat június 17-én indul, az utolsó Törökország felé tartó járat pedig szeptember 23-án hagyja el a felszállópályát. Az idei nyáron tehát 14 héten keresztül minden vasárnap indul majd repülő a külföldi üdülőhelyre.

Az utazási irodák képviselői a találkozón

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: