2015-12-05 21:28:46• hírek • Kocsis Zoltán

Elszenvedte újabb borítékolható vereségét a VSK

Szombat délután elszenvedte újabb menetrendszerű vereségét a női kosárlabda-élvonalban a Szatmárnémeti Városi Sportklub csapata. Viorica Gamalet együttese ezúttal Alexandrián kapott ki 90-58-ra. Ezzel a VSK idénybeli 11. meccsén elszenvedte 11. vereségét is....

Az első negyed végére már jelentős, az első félidő végére pedig már tetemes hátrányt szedett össze a szatmári alakulat a déli városban, mivel előbb 25-12-re, majd 31-18-ra vesztette el az első két játékrészt.

Sokat nem változott a helyzet a második félidőben sem, amikor a harmadik negyed végére már 77-41-re vezettek az alexandriaiak. Az utolsó negyedben aztán visszavettek a hazaiak, lehetőséget adva a szatmáriaknak, hogy faragjanak valamicskét hátrányukból. Az utolsó tíz percet meg is nyerte 17-13-ra a VSK, mindez azonban csak arra volt elég, hogy beállítsa a 90-58-as vereséget. Mellesleg ennél több pontot mindössze egyszer dobott idén a VSK - 64-et a Kolozsvári Universitateának.

A szatmári mértékkel kiemelkedő ponttermelés elsősorban az Alexandra Chitanu, Bianca Voica, Cristina Badi triónak köszönhető, hisz ők együtt 34 pontig jutottak - 17, 15 és 12-es megosztásban. Rajtuk kívül még Kádár Annamária (7), Sonia Vilchinschi (5) és Kállai Eszter (2) tudott eredményes lenni.

A VSK a következő meccsét a szövetség honlapja szerint december 6-án, vasárnap Brassóban játssza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: