2016-01-21 08:40:14• hírek • Szatmár.ro

Most Gyulafehérváron vesztettek a VSK kosarasai

Nagy arányú vereséget szenvedett a női kosárlabdabajnokság legutóbbi fordulójában a VSK csapata.

Miután legutóbb hazai pályán - pontosabban zöld asztalnál - 20-0 arányban vereséget szenvedett a VSK női kosárlabdacsapata, mert a klub vezetőségének nem sikerült a kötelező mentőautó jelenlétéről gondoskodniuk, most idegenben, játékkal vesztettek a lányok.

A Gyulafehérvári ESK otthonában léptek pályára január 20-án délután a szatmári csapat játékosai, a női kosárlabda-bajnokság 22. fordulójában. A VSK fiatal sportolói az összecsapás elején a körülményekhez képest még elég jól tartották magukat, 28:16-ra vesztették el az első negyedet.

Ám a folytatásban látványosan fogyott az erő és a lelkesedés. A második negyed 35:10-es házigazda győzelemmel végződött. A mélypont a harmadik negyed volt, a szatmári lányoknak összesen két pontot sikerült szerezniük a gyulafehérváriak 24 pontjával szemben. Az utolsó negyedben 26:9 volt az eredmény, így alakult ki a 113:37-es végeredmény.

A szatmári pontszerzők: C. Badi (15 pont), B. Voica (11), A. Chitanu (6), S. Vilcinschi (3) és Kadar A. (2).

A következő fordulóban a Szatmárnémeti VSK együttese január 27-én a Both Katalin Sportteremben fogadja a Bukaresti Rapidot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: