2019-03-08 13:37:54• hírek • Szatmar.ro

Mosollyal és virággal fegyverkeztek fel egyenruhásaink a nőnapi bevetésre (képgaléria)

Egy csokorba gyűjtöttük megyénk egyenruhás szervezeteinek nőnapi köszöntőit. Fogadják szeretettel!

A Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség is felköszöntötte hölgyeit

 

A férfiak egy kedves, sebtében megszervezett kis ünnepség keretében adták át a virágokat a főkapitányság hölgykoszorújának. Az alkalom mosolyt fakasztott mindnyájuk arcára, hiszen kicsit másképp telt ez a nap, mint a többi. Így fogalmazott a csendőrség március 8-i közleményében: „Hálánkat az anyák, feleségek, lánygyermekek, barátnők és munkatársnők részére minden nap kifejezhetjük, de a nemzetközi nőnap ad egy plusz okot erre – emlékeztet minket: elismerés és csodálat illeti őket. Minden kedves anyának, feleségnek, lánytestvérnek, barátnőnek kellemes nőnapot kívánunk! Legyen minden nap mosollyal teli, úgy, ahogyan március 8-a!”

 

Büntetés helyett virágot osztottak a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai

 

Kellemes perceket okozott a Szatmár Megyei Rendőrség a szatmárnémeti, nagykárolyi, avasfelsőfalvi, erdődi és tasnádi női sofőrök számára. Ellenőrzéskor büntetés helyett virágot kaptak a szerencsés hölgyek. A komoly pillanatokat meglepett kacaj váltotta fel, bizonyítva, nem is olyan ijesztőek a rend őrei. Szatmárnémetiben a rendőrség különleges bevetési osztaga keltett feltűnést, látogatást tettek a helyi sajtó szerkesztőségeiben, bekészítve egy-egy szál virágot a hölgy munkatársak számára.

 

A virágosztás prevenciós akcióval is társult. A sofőrök jó tanácsokkal is gazdagodtak, melyek a közlekedési balesetek megelőzéséről szóltak. A tippek mellé szórólapot is kaptak a volán mögött ülők a következő jelmondattal: „Jó úton jársz? Győződj meg róla!”

 

A rendőrségnek a lakosság hölgytagjai számára intézett köszöntőjét idézzük: „Mindegy, hogyan gondolunk a március 8-ra, mint nemzetközi nőnap vagy anyák napja, a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai minden kedves hölgy számára csodálatos és eredményekben gazdag tavaszt kíván!”

 

Az ACR, azaz a Román Autóklub Szatmár megyei kirendendeltsége tartott a "bevetésre" a rendőrséggel. A szervezet 115 éves fennállását és a nemzetközi nőnapot együtt ünnepelték a munkatársak. Ebből kifolyólag 115 szál virágot osztottak ki a női sofőröknek a jeles nap alkalmából. Az ACR Facebook oldalán is közzétette a jókívánságait. Fogadják szeretettel!

 

A katasztrófavédelmisek sem maradhatnak ki a jóból

 

A Szatmár Megyei Katasztrófavédelem munkatársnői csoda szép virágcsokrokkal lettek gazdagabbak március 8-án. Az örömteli eseményről a szervezet saját Facebook oldalán is beszámolt. A hangulatos fényképen megannyi mosolygó szempár szerepel. Életmentő hőseink is megérdemlik a méltatást. Amellett, hogy édesanyák, feleségek, testvérek és munkatársak, sokak életét könnyítették vagy menekítették meg az elmúlt évek során. Bejegyzésükben köszöntik az olvasókat és a lakosságot, kellemes nőnapot kívánnak.

 

Szatmárnémeti Helyi Rendőrségének és Katonai Központjának nőnapi jó kívánságait tolmácsoljuk. A köszöntőt egy-egy kép formájában osztották meg közösségi média oldalaikon.

 

Nőtársaink nevében köszönjük szépen az egyenruhásainknak, hogy vannak és gondoltak ránk a nemzetközi nőnap alkalmával.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: