2013-01-22 16:14:47• hírek • Szatmar.ro

Már csak inverter technológiával ellátott klímát lehet forgalmazni az EU-ban

Az idei esztendő elejétől új korszak kezdődött a klímaberendezések gyártása és forgalmazása terén: január elsejétől ugyanis kizárólag olyan, 15 kw alatti légkondicionáló berendezéseket lehet gyártani és importálni az Európai Unióban, amely inverter technológiával van ellátva.

Noha nagyon sok gyártó és főleg forgalmazó komoly készleteket halmozott fel a hagyományos klímaberendezésekből, szakemberek szerint ez a szezon feléig sem tart kontinensszerte. Éppen ezért nem árt, ha a vásárlók megismerkednek az inverter technológiával.

„Az inverter technológia lényege, hogy a felszerelt légkondicionáló berendezés immár -5 Celsius fok alatt is fűt. Mindezt biztonságosan és a működtetése olcsóbb, mint az eddig használt technológiák", magyarázta el Nagy Géza. A szatmárnémeti Eskimo kft. vezetője kifejtette, hogy a különböző alternatív energiaforrások (napenergia, szélenergia stb. ) miatt a jövő a villanyáramé lehet, amelynek ára a technika és az alternatív források fejlődése következtében várhatóan kevésbé fog emelkedni hosszú távon.

Nagy Géza felhívta a figyelmet, hogy egy ilyen berendezés megrendelése és beszerelése így szezon előtt legtöbb öt napot vesz csak igénybe, ezért akinek esetleg gondjai vannak a fűtéssel, az most könnyebben és gyorsabban hozzájuthat egy-egy inverter technológiával ellátott berendezéshez.

Aki többet szeretne megtudni az inverter technológiás klímaberendezésekről,  az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: