2013-02-15 13:50:11• hírek • Szatmar.ro

Mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép – ha elromlik, keresse az Eskimót

Elromlott a mosógépe és kétségbeesésében azon gondolkodik, hogy kézzel mossa ki ruháit? Nem működik a hűtőszekrénye és bosszankodik, hogy az ablakpárkányban nincs elég hideg? Ne tegye! Hívja egyszerűen az Eskimót!

Az Eskimo a nagy háztartási elektronikus berendezések szakértője. A cégvezető immár több, mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ám a legmodernebb fejlesztésekkel és technológiával is napirenden van. Éppen ezért a cég és munkatársai számára semmilyen, a romániai piacon lévő márka és típus nem okoz gondot - legyen az mosógép, szárító, mosogatógép, hűtőszekrény vagy hűtőláda!

Attól sem kell félnie, hogy a szerelők felfordítják a lakását, mivel az Eskimo elszállítja elromlott berendezését és megjavítva viszi vissza - Szatmárnémetin belül ráadásul ingyenes minden szállítás. "Az évek tapasztalata az, hogy sokan, főleg az idősebb korosztály, ódzkodik attól, hogy elszállítsuk a meghibásodott berendezését. Ez bizalmi kérdés, ám azt tudniuk kell, hogy bizonyos munkákat egyszerűen nem lehet a lakásban megcsinálni", mondta Nagy Géza.

A cégvezető felhívja továbbá az olvasók figyelmét, hogy főleg a mosógépek esetében nem elég csak meghibásodáskor javíttatni, hanem szervizelni is kell időnkét. Ez hozzájárul a készülék életének meghosszabbításához.

Ne feledje tehát, ha bármilyen nagy háztartási masinája bemondta az unalmast vagy nem úgy működik, mint kellene, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: