2011-01-31 08:53:23• hírek • Blikk

Mónika visszatérést tervez

Nem mondhatom el, pontosan mit tervezek, mert ha mégsem jönne össze, akkor azt a fejemre olvasnák. Elég időt töltöttem a médiában, hogy ne sétáljak bele ebbe a csapdába - bizonyítja a műsort utoljára októberben vezető Erdélyi Mónika (38), hogy ismeri a szakmát.

- Nem gond, hogy hónapok óta nem vagyok képernyőn, annál is inkább, mert sosem csak a tévézésből éltem. Jól érzem magam ebben a helyzetben, de azt vallom, nem az a kudarc, ha valami nem jön össze, hanem az, ha nem próbáljuk meg újra - oszt meg velünk egy életbölcsességet a tíz éven át futó Mónika-show névadó házigazdája.

- Gyakran leszólítanak az utcán, és kérdezgetik, készülök-e valamire. Ez persze jólesik, de csak annyit szoktam mondani: majd meglátjuk. Természetesen tudom, nem lehet sokáig várni. Még idén akcióba kell lépnem - mondja Mónika, aki egy érdekes jelenségre is felfi gyelt.

- Immár az internetes portálokon is szeretettel gondolnak rám. A gúnyolódók már nem találnak rajtam fogást, és remélem, nem is fognak. Képes vagyok bármikor a nulláról kezdeni, és ez a jellemvonás összezavarja azokat, akik nem hisznek magukban. Arról is megkérdezzük, miket szokott nézni a tévében, hátha ebből lehet a jövőbeni terveire következtetni.

- A reggeli műsorokon és a híradókon kívül csak könnyed, vidám programokat nézek, leginkább főzős-sütős műsorokat - árulja el Mónika, nekünk meg eszünkbe jut, hogy kézenfekvő lenne, ha főzőcskével térne vissza. A Vacsoracsatában jól szerepelt, arról nem is beszélve, hogy főállású anyuka és háziaszszony.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Új terveket eszelt ki Mónika a tévés karrierjének folytatására
Új terveket eszelt ki Mónika a tévés karrierje folytatására


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: