2011-08-05 07:26:38• hírek • Blikk.hu

Mónika túlsúlyos a TV2-nek!

Eltökélten, de némi súlyfelesleggel jelent meg Erdélyi Mónika a TV2 vadonatúj valóságshowjának próbafelvételén. A Mónika Show egykori háziasszonya nagyon szeretne visszatérni a képernyőre, és jelenleg az ÖsszeEsküvők egyik legesélyesebb műsorvezető-jelöltjeként tartják számon.

- Mónika nagyon jól szerepelt a castingon, abszolút nem érződött, hogy több hónapos kameramentes időszak áll mögötte. Az viszont igen, hogy nagyon akarja ezt a munkát. Benne van a pakliban, hogy meg is kapja - mondta Hajdú Péter, a nagyszabású műsor producere.

- Végső döntés még nem született, de ez néhány napon belül meglesz. Mónika visszatérését két másik jelölt akadályozhatja meg - mondta Hajdú.

A Frizbi műsorvezetőjétől megkérdeztük, hogy elégedett-e Mónika külsejével, hiszen azokon az olvasói fotókon, amelyek a TV2 székházánál készültek, jól látszódik, hogy a műsorvezetőnő nem lett soványabb az elmúlt hónapokban.

- Jelen pillanatban Mónika láthatóan túlsúly problémával küzd. Szerintem a mostani alkatával nem képernyőképes. Sokkal csinosabb lenne, ha ledobna magáról pár kilót, arról nem is beszélve, hogy a televízió öt-tíz kilót kövérít mindenkin - válaszolta a producer.

A cikk folytatását a Blikk.hu oldalon olvashatod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: