2013-07-26 13:50:34• hírek • Szatmár.ro

Mondj véleményt és nyerj mozijegyet!

Két héten keresztül tart a játékunk, hetente két páros belépőjegyet sorsolunk ki a Grand Mall moziba.

Két évvel ezelőtt, május 27-én a szatmári filmrajongók legnagyobb örömére megnyitotta kapuit a Grand Mall mozija. Hosszú "mozitlan" időszakot zárt le a nyitás, ráadásul nem is akármilyen filmszínház nyitotta meg kapuit: 3D-s filmeket is vetítenek ugyanis a szatmári moziban. Az elmúlt két évben rengetegen megfordultak a vetítőteremben, izgalmas filmeket izgultak végig, rajzfilmeken szórakoztak és vígjátékokon nevettek a szatmáriak. 

A Szatmár.ro és a Grand Mall Cinema közös nyereményjátékán két héten keresztül hetente két kétszemélyes mozijegyet sorsolunk ki. Azoknak, akik nyerni szeretnének, csak annyit kell tenniük, hogy véleményt mondanak a szatmári moziról. Jó és rossz vélemény is egyaránt jöhet és a mozi működtetői ötleteket is várnak, hogy miként fejlesszék tovább a szolgáltatást.

A véleményeket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a levél a vélemény mellett természetesen tartalmazza a játékos pontos nevét és telefonszámát is, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Az első heti sorsolásra jövő pénteken (augusztus 2), illetve az azt követő pénteken (augusztus 9) fog sor kerülni. Várjuk a véleményeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: