2017-05-17 13:03:43• hírek • (x)

Mondj véleményt a Confort étterem napi menüjéről és nyerj

Kóstoltad már a Confort étterem napi menüjét? Mondd el, mivel kellene bővíteni a választékot!

Mint arról már beszámoltunk, a szatmáriak imádják a Confort étterem által biztosított napi menüt. A déli órákban nem könnyű szabad asztalt találni az étteremben, a választékot látva pedig egyértelmű: amellett, hogy nagyon finom az általuk biztosított ebéd, az ár-érték arány is verhetetlen.

Mondjuk is, hogy mi szerepel a menüben! Az első fogáshoz három leves, két hagyományos és egy krémleves közül választhatsz. A második fogás kínálata pedig még durvább: választhatsz két főétel közül, vagy pizzát, vagy egyet a két kiadós saláta közül. Így biztos, hogy az étvágyadnak, ízlésednek vagy éppen a fogyókúrádnak megfelelő ebédet rendelheted meg. Egy menü ára 14 lej, ha pedig házhozszállítással kéred, akkor 16 lejt kell fizetned érte – de akár egyetlen porciót is kérhetsz.

Az étterem vezetője azonban arra kér mindenkit, hogy segítsenek neki a választék további bővítésében! Mondd meg, hogy milyen ételt szeretnél látni a napi menüs listán gyakrabban, de azt se rejtsd véka alá, ha valamelyik ételt megkóstoltad és nagyon ízlett! Írd meg javaslatod-véleményed a jatek@szatmar.ro email címre és ha szerencséd van, nyerhetsz is. Három darab, három napi menüt tartalmazó utalványt fogunk ugyanis kisorsolni a beküldők között! A sorsolást május 31-én délben tartjuk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: