2019-01-08 09:24:58• hírek • Bede Emőke

Mondd el véleményed a polgármesteri hivatal tevékenységével kapcsolatban!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egy részletes, online kitölthető kérdőívet tett közzé hivatalos Facebook-oldalán, melynek segítségével szeretnék megtudni, miként is látják a hivatal tevékenységét és eredményeit a város lakói.

A január 8. és 20. között kitölthető kérdőív által nyert visszajelzések nem csak az elmúlt időszak kiértékelésében, hanem a 2019-es évet leginkább meghatározó döntések meghozatalában is fontos szerepet kapnak. Épp ezért fontos, hogy minden lakos saját meglátásait lelkiismeretesen és objektíven fogalmazza meg a kérdőív kitöltése során.
 

A dokumentum első felében a 2018-as megvalósításokról, illetve a polgármesteri hivatal és az alárendelt intézmények tevékenységéről kérdezik a lakosságot, de arra is lehetőség van, hogy az ember egy általánosabb problémát is körvonalazzon. A kérdőív második része a válaszadó demográfiai adatait rögzíti. Az életkor és a legmagasabb iskolai végzettség mellett pedig arra is kíváncsiak, személy szerint milyen hírforrásokból informálódik a várost érintő kérdésekről a válaszadó. A kérdőív kitöltése után pedig egy visszaigazoló e-mail érkezik, mely summázza az általunk adott válaszokat.
 

Az említett kérdőívet ide kattintva lehet elérni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: