2012-09-18 13:30:41• hírek • Szatmár.ro

Kiss Ádám és Rekop György fog fellépni

Két legendás nagydumás nevetteti meg a szatmári közönséget szeptember 26-án. Jegyek még kaphatók az előadásra.

Az Északi Színház jegyirodája felé vegye gyorsan az irányt az, aki nem szeretne lemaradni a két nagy nevettető és dumagép, Kiss Ádám és Rekop György szatmárnémeti fellépéséről.

A két Dumaszínház-tag ugyanis szeptember 26-án, 20 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában fogja próbára tenni a rekeszizmokat!

A Showder Klub című műsor állandó szereplőit valószínűleg nem kell bemutatni a könnyedebb műfajok kedvelőinek, a lányok által helyenként jóképűnek titulált Kiss Ádám mulatságos igaz történetein már rengeteget nevettünk, Rekop György különös meglátásai nem egyszer csaltak már mosolyt az arcunkra.

Kiss Ádám szerencsi származású, pomázi lakos. Hitvallása szerint, amely a szerencsi csokigyár szlogenjére megdöbbentően hasonlít: Az élethez kell egy szerencsi Kiss. Külkereskedelmi főiskolai hallgató, általában évnyitón és évzárón elájul, de ennek ellenére a színpadi szereplés minden álma. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján a Magyar Rádió díjának nyertese.
Rekop György XX. Kerület réme. Országosan ismeretlen humoristának mondják. Ez nem igaz, mert 3-an felismerték már az utcán, ebből egy az unokatestvére volt. Jelenleg általános iskolában oktat földrajzot és kémiát. Nagy álma, hogy egyszer valakiknek, vagy valamiknek a saját halottja legyen. Legnagyobb félelme, hogy egyszer megcsípi egy olyan darázs, amitől pozitív doppingtesztet produkál.

Kis kedvcsinálóként nézd meg az alábbi két videót!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: