2012-09-21 13:45:18• hírek • Szatmar.ro

Mondd el a véleményed és nyerj egy jegyet!

Országszerte ismert két nagydumás, Kiss Ádám és Rekop György teszi próbára a szatmári közönség rekeszizmait szeptember 26-án, szerdán este 20.00 órai kezdettel Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában. Ha még nem vetted meg a jegyet, akkor nem árt, ha 35 lejjel a zsebedben minél hamarabb útba ejted az Északi Színház jegyirodáját. Vagy játssz a Szatmár.ro-val és nyerd meg a három, kétszemélyes jegy egyikét!

Ehhez nem kell semmit sem kivágnod, sem elküldened postán. Még csak fel sem kell állnod a fotelből, a wikipédiát sem kell megnyitnod vagy a Révay Nagy Lexikont sem kell fellapoznod. A Facebook-hozzászólást lehetővé tevő cikk alatti négyzetbe egyszerűen írd meg, kit szeretnél legközelebb Szatmárnémetiben látni a következő Dumaszínház-esten! Bödőcs Tibort, Hadházi Lászlót, Badár Sándort, Kőhalmi Zoltánt, a Szomszédnéni Produkciós Irodát? Vagy esetleg egy másik humoristát?

A javaslatokat vasárnap estig várjuk! Sorsolni viszont minden nap fogunk!

Ez azt jelenti, hogy a pénteken válaszolók már szombaton megtudják, hogy nyertek-e, a szombaton írók vasárnap, a vasárnap aktívak pedig hétfőn örülhetnek, ha Fortuna is úgy akarja. A szerencsések nevét a sorsolás után ennek a cikknek az alján tüntetjük majd fel nap mint nap aktualizálva. A belépőket pedig kedden 8.00-17.00 között a szerkesztőségünkben, a Hasdeu utca 4. szám alatt vehetik át a szerencse kegyeltjei.

Tégy egy egyszerű javaslatot és nyerj egy kétszemélyes belépőt a szerda esti Dumaszínházra!

A pénteki hozzászólók közül Leitner Rolandnak kedvezett a szerencse! A szombatiak közül Karpinszki Lóránt örülhet, ő is két személyes belépőt nyert!  Nekik jó szórakozást, a többieknek pedig sok szerencsét kívánunk az utolsó,  hétfői sorsoláshoz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: