2017-12-19 12:01:58• hírek • Kocsis Zoltán

Mondd el a hegyek ormán - Betlehemes a Szamosnegyedi református templomban

 „Szálljatok le, szálljatok le karácsonyi angyalok”- hangzott fel Gryllus Vilmos jól ismert gyerekdala vasárnap este a Szamos negyedi református templomban. A „Mondd el a hegyek ormán” betlehemes előadással az Árva Bethlen Kata óvoda kis ovodásai örvendeztették meg szüleiket, nagyszüleiket és a gyülekezetet.

A husz kisovodás Nagy Csilla óvónő vezetésével adta elő karácsonyi műsorát, amikor is a gyerekek a maguk sajátságos módján adták hírül a megváltó születését. „Igyekeztünk úgy összeállítani az előadást, hogy minden gyerek a maga életkorának és fejlettségének megfelelően tudja közvetíteni a szeretet üzenetét. A legkisebb gyerekeink alig múltak két évesek, a legnagyobbak pedig már nagycsoportosok, a fontos, hogy a gyerekek jól érezték magukat itt a templomban és a közösségnek is örömet szereztek”- mondta Nagy Csilla óvónő.
 

A gyerekek előadását ünnepi istentisztelet előzte meg, ahol Bogya- Kis Mária lelkésznő is arról beszélt, hogy szeretetre van szükség ahhoz, hogy hitelesen neveljük gyermekeinket, követve Jézus Krisztus példáját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: