2012-12-14 09:47:09• hírek • Blikk.hu

Összebalhézott Caramel és Somló

Kiakadt Molnár Ferenc Caramel (30), a Voice legfiatalabb mestere, ráadásul éppen mestertársára, Somló Tamásra (65) orrolt meg. A péntek esti adásban ugyanis az LGT zenészének két leggyengébb énekese párbajozik egymással, akik Caramel szerint mással szemben biztosan alulmaradtak volna. A megagyőztes a Blikknek elárulta, ugyan tehetségesnek tartja Dózsa Eriket és Zoboki Balázst, de még egyiket sem tartja késznek erre a versenyre.

- A két srácnál sokkal jobb énekesek voltak már a meghallgatások alatt, és én nagyon örülnék, ha ez a két hely másnak lett volna kiadó. Fájó, hogy el kellett búcsúzni nagyon jó énekesektől, akik sokkal jobbak voltak a két fiúnál, de kettejük közül a továbbjutónak itt megadatik a nagy lehetőség, hogy bizonyítson - jelentette ki Caramel, aki a párbajban komoly kritikával illette a két versenyzőt.

- Hát ez küzdelmes volt, de nem egymással küzdöttetek, hanem a dallal - véleményezte a produkciót Caramel, majd hozzátette: - Ha mással párbajoztok, szerintem egyikőtök sem jutott volna tovább.

Caramel keserűsége érthető, hiszen talán neki kellett a legtöbb igazán kiemelkedő tehetséget elengednie, a Mohamed Fatimával párbajozó Sudár Anita vagy a Henderson Dávid ellen kieső Burai Krisztián is nagy veszteséget jelentett számára.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: