2014-02-17 09:31:43• hírek • Blikk.hu

Molnár Ferenc Caramel apa lesz

Hatalmas öröm érte az énekest és kedvesét, Szilvit, amikor kiderült, hogy szülői örömök elé néznek.

A Megasztár-győztest és szerelmét a közelmúltban többször is látták kijönni egy nőgyógyászati magánklinikáról, ahonnan a legutóbb széles mosollyal az arcukon és egy ultrahangfelvétellel távoztak.

- Caramel és a barátnője nagyon boldognak tűnt, amikor kiléptek az orvos ajtaján, mind a kettőjükön látszódott, hogy valami fontos dolog történik velük. Mosolyogva, összesúgva sétáltak ki, kezükben pedig egy ultrahangfelvétel volt. Az arcuk mindent elárult, le sem tagadhatnák, hogy gyermekáldás elé néznek - mondta a Blikk olvasó-riportere, aki nem először látta a párt a klinikán.

Az énekes vélhetően nagyon boldog, hogy barátnője megajándékozza egy kisbabával, hiszen már évek óta másra sem vágyott jobban, mint hogy édesapa legyen. Néhány hónap múlva pedig átélheti az apaság minden pillanatát, és családként folytathatják majd az életüket Szilvivel.

- Attól a pillanattól, hogy Szilvit megismertem, azt éreztem, gyereket szeretnék tőle. Tudtam, hogy nagyon fiatal, még csak 18 éves, de hittem benne, hogy egy-két éven belül készen lennénk családot alapítani - nyilatkozta még 2011-ben Caramel, akinek beteljesült a vágya.

Fiatal kedveséről mindig is a legnagyobb tisztelettel és szerelemmel beszélt, és boldogan mesélte, hogy felhőtlenül boldogok, Szilviben megtalálta azt a nőt, akire vágyott. A szerelmesek kapcsolatát még az énekes zenei kar­rierje sem tépázta meg, ugyanis a lány teljes mértékben kiállt kedvese mellett, és támogatta, amiben csak tudta.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: