2013-02-12 14:52:54• hírek • Kocsis Zoltán

Molnár: Értésemre adták, jobb lesz a Transurbannak nélkülem

Hétfőn döntés született arról is, hogy Dan Stegereanu, az Országos Építési Főfelügyelőség korábbi felügyelője lesz Leitner János utódja az Apaserv élén.

Az Apaserv után a Transurban igazgatójának is mennie kellett: Leitner János után hétfő délután Molnár Csaba is „közös megegyezéssel" lemondott igazgatói tisztségéről.

A hétfői nap folyamán a szatmárnémeti tömegközlekedési vállalat igazgatótanácsa találkozott a város vezetőségével, ahol „a polgármester úr tudomásomra adta, hogy jobb lesz a vállalatnak, ha én lemondok", nyilatkozta a Szatmár.ro megkeresésére Molnár. „Esetünkben nem lehet sokat makacskodni, mert ha a polgármesteri hivatal nem finanszírozza a tevékenységünket, akkor bezárhatjuk a kapukat", tette hozzá.

A hétfői megbeszélésen eldőlt, hogy Molnár helyét a liberális színeket képviselő Ivan Simion eddigi aligazgató veszi át, míg egy helycsere következtében az eddigi igazgató utódja funkcióját tölti majd be. Mindezzel azonban még nem értek véget a változások a Transurban vezetőségében, mivel több igazgatótanácsi tag is lemondani készül.

Akárcsak Leitner esetében, ezúttal sem volt senkinek semmilyen szakmai ellenvetése Molnár tevékenysége kapcsán: „Sem a polgármester úr, se más nem mondott soha semmit tevékenységemmel, hozzáértésemmel kapcsolatban. Egyedül Valer Marian támadott, de neki nincs mit válaszoljak", jelentette ki Molnár.

Az egykori igazgató és egyben leendő aligazgató azzal kapcsolatban viszont nem tudott válaszolni, hogy várható-e a Transurban buszparkjának vérfrissítése. Amint arra emlékezhetünk, Szatmárnémeti előző vezetősége tavaly tavasszal tett lépéseket ennek érdekében, ám azóta nem lehet hallani a dologról. „Tegnap (hétfő, szerk.) is felmerült a téma, feltettük a kérdést, ám választ nem kaptunk rá", mondta Molnár.

Molnárnak és Leitnernek már mennie kellett. Vajon ki lesz a következő Marian listájáról?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: