2009-12-04 13:13:33• hírek • www.ma.hu

Molnár Anikó kifogyta a fenekét

Ismét plasztikai sebészhez fordult a Való Világ egykori szőkesége - Molnár Anikó ugyanis az utóbbi hónapokban annyira lefogyott, hogy elégedetlen lett lapos hátsó felével.

Hónapok óta fogyókúrázik Molnár Anikó. Az alakjával elégedetlen egykori villalakó nagyon szépen haladt, de azzal is számolnia kellett, hogy 15 kiló mínusszal már formás feneke sem a régi. Anikó hátsó fele túl lapos lett, s miután ezen nem segítettek az edzések sem, a szőkeség plasztikai beavatkozás mellett döntött. Az Aktív Extra műsorában megszólalt orvosa is, aki elegendőnek talált Anikó esetében néhány injekciót a kifogásolt rész feltöltéséhez.

A Való Világ show egykori sztárja nem először feküdt a műtőasztalra plasztikai beavatkozás miatt. Anikó mellméretét is kétszer változtatták meg. Legutóbb közel egy éve rakatott be nagyobb implantátumokat, melyeket az akkori munkája miatt is szükségesnek látott - erotikus tánccal kereste ugyanis a kenyerét. Azóta a partnere - aki egyben a párja is volt - távozott és a munka is megszűnt, de a nagy keblek maradtak.

A szépség egyébként manapság a szerencsejáték világában igyekszik megtalálni számítását. Elvégzett egy tanfolyamot, osztóként próbál szerencsét, melyhez Amerikába is ellátogatott trükköket ellesni. Öt napot töltött Las Vegas-ban november közepén, a kaszinók és a póker fővárosában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: