2013-06-12 21:00:36• hírek • Póti Orsolya

Módszertani találkozó szaktanfelügyelők számára

Június 12-14. között országos módszertani találkozót rendez a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség az óvodai oktatásért felelős szaktanfelügyelők számára.

A rendezvényen, amelynek célja a tapasztalatcsere, az óvodai oktatással kapcsolatos új információk és a már bevált óvodai tevékenységek módszerének átadása, összesen 30 szaktanfelügyelő vesz részt az egész országból - közölte Mariana Brumboiu, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség sajtóreferense.

A rendezvény hivatalos megnyitójára június 13-án, csütörtök délelőtt kerül sor a tanfelügyelőség multimédiatermében, ezután pedig 9-es Számú Óvodában olyan szemléltető tevékenységekre kerül sor, amelyekben gyerekek is részt vesznek, és amelyek követik az óvodai tantervet.

A tevékenységek kapcsán 15.00-19.00 óra között tartanak kerekasztal-beszélgetést a Draga Mea Óvodában. A vitát Viorica Preda, az Oktatásügyi Minisztérium munkatársa vezeti.

Az óvodapedagógusok június 14-én, pénteken 10.00-12.00 óra között részt vesznek a tanfelügyelőség, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmári Újító Tanítók Egyesülete (SENS) által szervezett, Harmóniában a természettel elnevezésű eseményen, amely a Kossuth-kertben zajlik.

Ez a program elsősorban az „outdooreducations-t", azaz a természetben, a szabad ég alatt történő oktatást népszerűsíti a szaktanfelügyelők körében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: