2009-05-28 11:12:01• hírek • Ferenczi Noémi

Módosul a közlekedés

Csütörtökön, május 28-án megkezdődtek a munkálatok az Independetei sugárúton, amiatt csak két sávon közlekedhetnek majd az autósok. A Transurban járatok útvonala is változik.

A megyeszékhely egyik legforgalmasabb útszakaszának felújítási munkálatai kezdődtek meg csütörtökön, emiatt a négyből csak két sávon közlekedhetnek majd az autósok. A forgalomkorlátozás miatt tilos lesz parkolni ezen az útszakaszon. A polgármesteri hivatal arra kér mindenkit, hogy lehetőleg más úton próbálják meg megközelíteni úticéljukat.

Csak úgy, mint a Lucian Blaga sugárúton, az Alfarom először az útburkolat kiegyenlítését dolgozik, csak ezt követően kezdenek hozzá az aszfaltozáshoz.

A munkálatok miatt a Transurban járatok útvonala is némiképp változik a zónában. A 3-as és a 10-es számú járatok nem a Pálfalvai út-Ganea utca-Ion Vidu utca-Independentei útvonalon fognak közlekedni, hanem elkerülik a Pálfalvai utat és Ganea utcáról a Lucian Blaga sugárúton át fognak az Independentei sugárútra betérni - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Simon József igazgató.

Június elsejétől a Real hipermarkethez fizetős Transurban járatok viszik majd az utasokat. A 16-os busz óránként szállítja majd az utasokat a Solidaritatii negyedből a Golescu hídon át a Realhoz. A 10-es busz útvonala is módosul, a Carpati II lakónegyedből érkezik és nem tér be a 16-os lakónegyedbe, hanem egyenesen a Realhoz szállítja az utasokat.

A Real hipermaketnél egyébként már felszerelték egy jegyautomatát, melyből Transruban jegyet válthatnak az utasok.


Csütörtökön délelőtt az Indepedentei elején már megkezdték a burkolat kiegyenlítését
Csütörtökön délelőtt az Indepedentei elején már megkezdték a burkolat kiegyenlítését


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: