2008-10-26 11:45:57• hírek • Szatmár.ro

Modernizálják a tasnádi roma-lakótelepet

Első szakaszát adták át az elmúlt hét végén az eddigi legnagyobb tasnádi beruházásnak. Tasnád prioritást fog képezni a jövőben is az RMDSZ előtt.

A.hét végén adták át a tasnádi Petru Maior utcát (a helyiek által csak romatelepként emlegetett városrészt) és környékét érintő beruházás első részét. Az uniós pályázat nyomán megkezdett beruházás összértéke meghaladja a kétszázezer eurót, ekkora értékű beruházás Tasnádra eddig még soha nem érkezett.

— Nagy szükség volt az utca felújítására, nyilatkozta Véron András, a város polgármestere, hiszen egyike volt a városbeli legelhanyagoltabbaknak és örülök hogy az RMDSZ mellénkállt és támogatta ezt a szándékunkat.

— Személyesen felügyeltem a tervezési munkálatokat, jelentette ki Günthner Tibor szenátorjelölt, aki szintén részt vett az ünnepségen. Örülök, hogy magam is hozzájárulhattam ahhoz, hogy tovább szépülhessen Tasnád. A környék lakói szívből örültek annak, hogy fontosnak tartjuk odafigyelni a problémáikra. Természetesen a felújítási munkálatok végeztével is összpontosítani fogunk Tasnádra, szerintem nagyon fontos új munkahelyeket teremteni, és meg vagyok győződve arról, hogy erre meg fogjuk találni a megoldást- stette hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: