2018-11-20 15:13:55• hírek • közlemény

Modern sportpálya a Doamna Stanca Főgimnáziumban

Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser a Doamna Stanca Főgimnáziumban jártak a keddi nap folyamán, ahol ellenőrizték a nemrég elkészült szintetikus sportpálya kivitelezési munkálatait.

Az iskolában tanuló közel 800 diák ezentúl focizhat, kosarazhat, kézilabdázhat és röplabdázhat is a szintetikus borítású multifunkcionális pályán.


„Az én időmben már annak is tudtuk örülni,ha egy sportpályának aszfaltos borítása volt, hiszen a legtöbb helyen salakos felületek álltak a diákok rendelkezésére. Ha azt akarjuk, hogy a jövő generációja egészséges és kitartó legyen, akkor minél több ehhez hasonló létesítményt kell készítenünk, hiszen a sport az egészségünk alapja, ezen kívül pedig fegyelemre és kitartásra is nevel. Az utóbbi két év során kiemelt figyelmet szenteltük az iskoláink felújítására, és ezt a munkát folytatjuk a következőkben is.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.


A helyi költségvetésből finanszírozott beruházás összértéke 257 ezer lej, ezen kívül pedig további 16 ezer lejt a biztonsági rendszer kiépítésére is biztosított a polgármesteri hivatal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: