2013-12-03 11:05:39• hírek • Szatmar.ro

Modern elemek és klasszikus elegancia a L'art Hotelben

Szatmár megye legértékesebb turisztikai látványossága, a nagykárolyi Károlyi kastély közvetlen közelében 2013 júliusában nyitotta meg kapuit a megye talán legkülönlegesebb, legegyedibb szállodája, a L'art Hotel.

Az 'art nouveau' stílusban kialakított, környezetbarát elemekkel működtetett szálloda célja, hogy szolgáltatásait művészi szintre emelje. Eleganciával, kényelemmel és odafigyeléssel szeretnék felejthetetlenné tenni a vendégeik számára a szállodában töltött időszakot.

Modern elemek és klasszikus elegancia ötvözete jellemzi a 16 négycsillagos szobát és az apartmant, amivel a vendégek rendelkezésére állnak. A szobák cseresznyefából készült, íves formájú, kézműves bútorokkal vannak berendezve, tökéletes harmóniában a többi kellékkel. Mindezek az olasz bútoriskola különös kifinomultságát tükrözik. Minden szoba nem dohányzó és hangszigetelt. A helyiségekben légkondicionálás, padlószőnyeg, kávé- és teafőző, továbbá egy 101 cm átmérőjű LED SMART televízió is található. Valamennyi szoba úgy lett kialakítva, hogy a pihenni vágyók és az üzleti céllal érkezők igényeinek is megfeleljenek.

Az elegáns étterem a román és nemzetközi konyha összeolvadt ízvilágával fogadja vendégeit intim környezetben, minden nap 14.00-22.00 óra között. Decemberi akcióként ráadásul minden kedves vendégüket egy finom ebéd vagy vacsora elfogyasztása után megvendégelik egy kiváló minőségű kávéval vagy egy forró teával.

A szálloda magánparkolót biztosít a vendégek számára. Azonban nem ez a létesítmény egyetlen ingyenes szolgáltatása: nem kell ugyanis fizetni például a wifiért, a csomagmegőrzésért, a csecsemőágyért, az etetőszékért vagy adott esetben a cipőtisztító berendezésért. Némi anyagi ellenszolgáltatás fejében a ruhatisztítás, vasalás, autómosás és autókozmetika valamint a fax jelentette szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.

A L'art Hotel kiváló helyszín konferenciák, üzleti találkozások, könyvbemutatók, kiállítások és egyéb kulturális programok lebonyolítására. Az esztétikus, könnyen használható honlapon néhány kattintással megoldható az előjegyzés.

A nagykárolyi December 1 utcáról immár nem csak azt érdemes tudni, hogy a Károlyi kastély közvetlen közelében van, hanem hogy a 2. szám alatt található a megye talán legkülönlegesebb szállodája, a L'art Hotel.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: