2010-10-06 13:00:24• hírek • Szatmár.ro

Modellképzés fiataloknak

A modellszakma egy nagy jövő előtt álló hivatás, mely a szakma iránti megbecsülésen és a kölcsönös kommunikáción áll. A Trust Models ügynökség október 9-én  várja a modellkedés iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését.

A Trust Models ügynökség egy eseményekben gazdag év után útjára indítja a modellek második generációját. A neves szakemberek által tartott gyakorlati és elméleti oktatások sora idén is érdekes divatbemutatókkal lesz tarkítva. A modell képzés célja, hogy a szakképzett oktatók olyan fiatalok számára nyújtsanak fejlődési lehetőséget, akik a divatszakmában, a modellkedésben látják jövőjüket.

A fiatalok a modell képzésen  nem csak azt tanulják meg, hogy hogyan kell végigmenni a kifutón, hanem sminkelni, öltözködni, fényképezőgép előtt pózolni, sőt viselkedni is megtanulnak, ugyanis az illemtan is része a tananyagnak.

A Trust Models ügynökség szeretettel várja minden 172 cm-nél magasabb 90-60-90 méretekhez közelítő lány, valamint 185 cm-nél magasabb sportos alkatú fiú jelentkezését, október 9-én, szombat reggel  10 órától a „Doamna Stanca" Kollégium kis sporttermében.



Kell még néhány tipp és jó tanács ahhoz, hogy hogyan jelenj meg a válogatáson. Az teljesen mindegy, hogy milyen ruhában indulsz el a válogatásra, azonban feltétlenül nálad kell legyen néhány nélkülözhetetlen holmi.

A lányok egy rövid szoknyát, toppot, vagy szűk blúzt szoknyával kombinálva, két részes fürdőruhát, vékony, tűsarkú szandált vagy cipőt kell magukkal hozzanak, és mellőzzék az ékszereket. A ruházaton kívül a zsűri nagy hangsúlyt fektet a fizikai megjelenésre is: frissen mosott, rendezett hajjal, ápolt kezekkel és körmökkel, természetes és diszkrét sminkkel várják a lányokat. A körmöket átlátszó körömlakkal kell befesteni, rúzs helyet ajánlott szájfényt használni, a hajat pedig válogatásokkor szokás egyszerűen lófarokba kötni, azaz mellőzni kell a sok hajhabot és fixálót.

A fiúknál a casuel öltözet a követelmény, azaz egy szűkebb, egyszerű ing és egy klasszikus farmernadrág, minél kevesebb felirattal és díszítéssel. A fiúknak nem kell sállal, sapkával és egyéb kelékekkel megjelenniük a válogatáson. Legyen náluk utcai casuel, vagy sport cipő és egy elegáns cipő is. Az öltözet mellet a higiéniai is számít:  használjanak minél kevesebb hajzselét és fixálót, hiszen idén a természetes külső a trendi. Mindkét esetben ajánlott diszkrét, nem túl erős dezodort vagy parfümöt használni.

Aki érdeklődik a modellkedés iránt, az keresse fel a www.trustmodels.ro honlapot, amelyen meg lehet nézni a tanulókról készült fotókat, illetve üzenni lehet az iskola vezetőinek, akik bővebb felvilágosítással tudnak szolgálni a  válogatással és a tanfolyamokkal kapcsolatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: