2014-06-17 09:19:58• hírek • Blikk.hu

Varga Viktor és Cinthya Dictator pucéran strandol

Varga Viktor és Cinthya Dictator új hobbinak hódol. Az extravagáns szerelmespár újabban szívesen dobja le magáról a textilt nudistastrandokon, ahol bárki megláthatja őket meztelenül.

Viktor világ életében szabados felfogású volt, ráadásul már egészen kicsi korában is járt már ilyen fürdőhelyeken, hiszen szülei rendszeresen nudiztak. Most pedig boldog, hogy kedvese is vele tart.

- Már kiskoromban is imádtam meztelenkedni, és mint kiderült, Cinthy is, ám idővel, amikor én férfivé, ő pedig nővé érett, már nem vetkőztünk mások előtt. Azonban ez most megváltozott, hiszen a múltkor egy nudistastrandra keveredtünk, ahol megmutattuk pőre testünket. Örültem neki, hiszen annak idején még a szüleimmel is jártunk nudizni. Emlékszem, amikor nagyobb lettem, mármint én, mindig a vízben hűtöttem le a férfiasságomat - kezdte Viktor, aki örül, hogy menyasszonyát is rávette a vetkőzésre.

- Amikor először levetkőztem zavarban éreztem magam, de ez szerencsére nagyon hamar megváltozott. Idővel természetesnek tűnt, hogy nincs rajtunk ruha, ráadásul jóleső érzés, ahogy a szellő végig csikizi a meztelen testünket - vette át a szót Cinthy, aki elmesélte, hogyan keveredtek nudistastrandra.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n, kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: