2020-03-30 17:44:07• hírek • Bede Emőke

Mobilitást a hősöknek: a frontvonalban dolgozók mellé áll az Autonet

Az elmúlt napok-hetek híradásai többnyire csak arról szóltak, hogyan védjük meg magunkat a szélsebesen terjedő koronavírustól, azonban joggal merül fel az a kérdés is, hogy kik támogatják azokat, akik a frontvonalban éjt nappallá téve a ragály ellen harcolnak.

E vészterhes idők hősei kétségtelenül azok, akik időt és erőt nem sajnálva azon munkálkodnak, hogy a lakosságot megvédjék a Covid-2019 jelentette fenyegetéstől. Legyen szó orvosokról, asszisztensekről, katasztrófavédelmi egységekről, rendőrökről, csendőrökről, tűzoltókról vagy katonákról, mindannyian a koronavírus ellen folytatott harc aktív résztvevői, és épp ezért megérdemlik a támogatást. E gondolatot szem előtt tartva, a szatmári Autonet Import Kft., a beszállítóival és a szárnyai alatt működő szervizhálózatokkal közösen elindította a „Mobilitást a hősöknek” nevű kampányt.
 

A Castrol, a Mahle, a Monroe, az NGK, az Osram, a Pirelli és a Varta beszállítókkal, valamint az Automeister, Auto Check Center és a CarXpert szervizhálózatokkal együttműködve az Autonet létrehozott egy 200 ezer lej értékű országos pénzalapot, melyből a frontvonalban szolgálatot teljesítő gépjárművek javítási és karbantartási költségeit szeretnék támogatni – derül ki az szatmári cég közleményéből. Az április 1. és május 31. között zajló kampány során ezen összegből nem csak a cserealkatrészek ellenértékét, de a beszerelési munkadíjat is fedezni fogják. Hozzáteszik: amennyiben a kezdeményezéshez további beszállítók csatlakoznak, úgy ez a pénzalap is megnő majd.


Mindazon intézmények képviselői, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, tárcsázzák a 0373 31 31 30-as telefonszámot, és az Autonet munkatársai gyorsan és hatékonyan orvosolni fogják a jelzett problémákat.
 

„Reméljük, hogy a Mobilitást a hősöknek kezdeményezésünk jelentős mértékben támogatni tudja majd a vírus ellen harcolók tevékenységét, és ez által hozzájárulhatunk a lakosság biztonságának megőrzéséhez is” – írja közleményében a cég.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: