2017-02-22 16:21:46• hírek • Szatmár.ro

Mobilappon jelentheted majd a kátyút, a szemetet vagy akár a rendbontást is a polgármesteri hivatalnak

Szatmárnémeti is beáll azon romániai nagyvárosok sorába, amelyekben a polgármesteri hivatal a lakossággal való könnyebb kapcsolattartás jegyében bevezeti a City Report applikációt, amelyen keresztül bejelentéseket lehet tenni a városlakókat érintő apróbb gondokról is, de követni lehet azt is, hogy az illetékesek megoldották-e a dolgot.

Pontos indítási dátum még nincs, de az biztos, hogy hamarosan elindul a Satu Mare City Report Androidra és iOs-ra is megírt mobilos applikáció, amely jelentősen megkönnyíti a polgármesteri hivatal, az alárendelt intézmények és a lakosság kommunikációját. A City Report appokat már Románia számos városában használják, csak Nagyváradon 10 ezer felhasználója van.

Az applikáción regisztrálva bejelentéseket tehetünk akár a közvilágítás kiégett villanykörtéiről, szeméthalmokról, vandalizmusról, közszolgáltatásokkal kapcsolatos gondokról, úthibákról és egyéb bosszantó dolgokról - akár képpel, gps-koordináták megadásával. Aztán pedig követhetjük majd, hogy az illetékes szerv mit válaszol a jelzésre és hogy megoldotta-e a gondot.

A program statisztikákat is készít, így az év végén a polgármesteri hivatal beazonosíthatja a leggyakoribb hibákat és azokat a területeket is, amelyekről a legtöbb bajt jelentették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: