2016-02-25 00:50:12• hírek • Blikk.hu

Antal Nimród a Viszkis rablóról forgat filmet

A Viszkis címmel forgatandó krimi megkapta az előkészítéshez igényelt támogatást a Magyar Nemzeti Filmalaptól.

A magyar film történetében a Kontrollal új fejezetet nyitó Antal Nimród tervét, amelyben Ambrus Attila történetét fiktív elemekkel ötvözi majd a krimi, 10 millió forinttal támogatja a szervezet. A Viszkis 2017 tavaszára várható a mozikba, a szereplők névsora egyelőre nem látott napvilágot, viszont a stáb munkáját a Liza, a rókatündért, illetve a Kontrollt készítő csapat tagjai fogják erősíteni.

A film Ambrus Attila, a „Viszkis rabló” néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó történetét dolgozza fel. Legtöbbször elmaszkírozott arccal és „álruhában”, közel 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat.

Egyes helyszíneken többször is járt. Az esetek legnagyobb részében taxival ment rabolni és távozott úgy, hogy a taxisofőr mit sem sejtett. Nevét onnan kapta, hogy közvetlenül a rablások előtt, a helyszínekhez közeli kocsmákban 1-2 deci whiskyt ivott. Utolsó rablása során, menekülés közben társát elfogták, aki kihallgatása során lebuktatta, így tudták elfogni menekülés közben, a román–magyar határon, az ártándi átkelőnél. Egyszer meg is szökött az előzetes letartóztatásból a Gyorskocsi utcából.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: