2012-06-28 14:36:04• hírek • Szatmar.ro

Káposztafogyasztás férfiaknak

A nyár megannyi gyümölccsel és zöldséggel ajándékoz meg bennünket annak érdekében, hogy minél egészségesebben táplálkozzunk.

Köztudott, hogy a nők nagy figyelmet szentelnek annak, hogy a meleg nyári napokon is egészségesen táplálkozzanak, illetve szervezetüket kellő vitaminnal töltsék fel.

Pedig a férfiak is játszi könnyedséggel megszabadulhatnának néhány fölösleges kilótól, ha az egészséges táplálkozást nem tartanák „nőies hóbortnak". Sok folyadékbevitel, elegendő mozgás és még több friss káposzta lehet a titok nyitja - így a nyár kezdetén.

A káposzta C-, K-,E- és B-vitaminban rendkívül gazdag zöldség, ráadásul fogyasztása által könnyebben megszabadulhatunk a súlyfölöslegtől. Kéntartalmú fitovegyületéből adódóan a daganatos sejtekkel is sikeresen felveszi a harcot, ugyanakkor a szervezet egészét méregteleníti.

A hatékony fogyás érdekében táplálkozáskutatók heti három-öt adag (közepes tálkányi) friss káposzta fogyasztását javasolják.

Megannyi jótékony hatóanyagainak köszönhetően kitisztítja a szervezetet, felgyorsítja bélműködést, serkenti az emésztést, a megfelelő anyagcsere-folyamatnak köszönhetően pedig a fogyás is könnyebben megvalósítható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: