2010-02-18 11:28:45• hírek • Szatmar.ro

Mit tegyen a férfi, ha szőrmók?

Az igényes férfiak napjainkban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nemkívánatos szőrszálaktól mihamarabb megszabaduljanak. A has-, hát-, hónalj- vagy mellkas területén elburjánzott szőrzet ápolatlanságnak tűnik.

Az adott kultúrának, kornak és divatnak megfelelően az emberek eltérően vélekedtek a szőrzet, a szakáll vagy a bajusz kérdéséről. Vajon milyen tényező hatására fogalmazódott meg a szőrtelenség igénye? Talán annak köszönhető, hogy az emberek egyre igényesebbek lettek, vagy a szexuális forradalomnak is szerepe volt a csupaszság divathullámszerű elterjedésében. A férfiak főleg a hát, mellkas és hónalj szőrtelenítését igénylik, leginkább borotválás vagy gyantázás formájában. A nőkhöz hasonlóan, a férfiak többsége is szeretne végleg megszabadulni a szőrszálaktól, ennek érdekében gyakran igénybe veszik a villanófényes vagy lézeres módszert.

A lézeres szőrtelenítés mindössze egy órát vesz igénybe, és hat alkalom után szinte végleges eredmény érhető el. A gyantázással ellentétben fájdalommentes és tartóst megoldást kínál. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a szőr vissza-visszanő, de sokkal vékonyabb és világosabb formában. A lézeres szőrtelenítés a világosabb bőrű és sötét szőrű férfiaknál működik a legjobban. Ez a módszer rövidebb ideig tart, fájdalommentes és kevesebb mellékhatással rendelkezik. A hónalj szőrtelenítése - leginkább a nyári hónapokban - az erőteljesebb izzadás, a meleg, a kellemetlen testszag és a dezodor használata miatt kifejezetten ajánlott. Bármelyik módszert is válasszák figyeljenek arra, hogy a szőrtelenített bőrfelület sokkal érzékenyebb és alapos utókezelést igényel. Ebben a segítségükre lehet a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett férfikozmetika széles palettája.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: