2010-06-24 10:14:45• hírek • Szatmar.ro

Mit jelent a kis pénisz komplexus?

Felmérések, szexuális témájú kutatások és megannyi cikk született a férfiak kis pénisz szindrómájáról. A nadrágban lapuló szerszám paramétere, valóban csak a férfiaknak számít?

Mióta világ a világ a férfiakat mindig is foglalkoztatta a férfiasságuk milyensége. Az, hogy megfelel-e illetve kielégíti-e az aktuális partnert, az átlagos, mini vagy nagy kategóriába tartozik-e? A férfiasságra vonatkozó örök kérdések sorozata természetes jelenségnek számít, ami először serdülőkorban jelentkezik és felnőttkorban is vissza-visszatér.

A napvilág látott felmérések többségéből kiderül, hogy a nők számára a férfi nemi szerv mérete kevésbé fontos, mint azt a férfiak gondolnák. A hímvessző mérete sokkal inkább a férfiakat aggasztja és adott esetben ennek kis mérete nekik okoz komplexusokat. A nők többnyire előnyben részesítik a megjelenést, az ápoltságot és a férfi személyiségét. A megkérdezett férfiak mindössze 50 százaléka elégedett az övön aluli méreteivel. A komplexusok kialakulásában a gyermekkori tiltás, a kellemetlen tapasztalatok, a média által sugallt férfi nemi szerv ideál és számos tévhit is közrejátszik. Ilyen például az, hogy az idősebb férfiak nemi szerve kisebb vagy az, hogy a színes bőrű férfiak csak „méretes férfiassággal" rendelkeznek. Ezeket a tévhiteket mielőbb el kell oszlatni.

Egy ausztrál fehérnemű cég képviselői más véleményen vannak, mivel az elmúlt években piacra dobtak egy olyan alsónadrágot, ami állítólag nagyobbnak mutatja a férfi nemi szervet. A divatdiktátorok szerint ez olyan hatást eredményez, mint a nőknél a push up melltartó. Valljuk be őszintén, hogy ez csak átmeneti megoldás jelent, mely pillanatnyi optikai csalódást okoz, a valóság pedig akkor derül ki, amikor az alsónadrág lekerül.

Sajnos a férfiak többsége alábecsüli önmagát, aggódni csak abban az esetben kell, ha férfiasságuk mikropénisz vagyis erektált állapotban 7 cm-nél kisebb adottságokkal rendelkezik. Ebben az esetben alapos pszichoszexuális és urológiai vizsgálatra van szükség.

Egy erektált állapotban lévő átlagos pénisz kerülete 11-13 cm, hossza pedig 14-16 cm. Felejtsék el a pornófilmek szuggerálását mely szerint minél nagyobb, annál jobb, mivel az orgazmus nem kizárólag a méreten múlik. Gondoljanak arra, hogy a női hüvely hossza 7-13 cm körül van. Hölgyeim ne feledjék, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!


A férfiak mindössze 50 százaléka elégedett az övön aluli méreteivel

A férfiak mindössze 50 százaléka elégedett az övön aluli méreteivel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: