2012-08-30 10:34:21• hírek • Szatmár.ro

Miss Bikini 2012: újabb három jelentkezőt mutatunk be

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt: hétfőn éjfélig lehet jelentkezni a bikinis képekkel!

A Szatmár.ro hírportál 2010-ben szervezett legutóbb bikinis szépségversenyt, s az akkori sikeren felbuzdulva elhatároztuk: idén is esélyt adunk a lányoknak, hogy egy halomnyi értékes nyereménnyel gazdagodjanak, amennyiben ők kapják az olvasók legtöbb szavazatát. És hogy, hogyan kerülhetsz versenybe? Ha a nyaralás során készült rólad egy jó bikinis kép, vagy épp kedvet kaptál a szépségversenyhez, készíttess magadról most egy bikinis képet és küldd be nekünk egy rövid bemutatkozással. A versenyre való jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatod el.

Most pedig következzenek a nyeremények!


A Miss Bikini 2012 verseny győztese, a szépségkirálynő nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Az első helyezett ajándéka a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete is. A Dóra Szépségszalon felajánlásával a nyeremények sora egy 100 lej értékű fodrászati utalványt is tartalmaz, a Trust Models pedig egy portfólió-fotózást ajánl fel az első helyezettnek. A Salon Shop kozmetikai szaküzlet ajándéka egy 150 lej értékű vásárlási utalványa, a győztes pedig egy 300 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak is örülhet.

A második helyezett nyereménye lesz egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A második helyezett ajándéka a PrimaGym 100 lej értékű, 10 órás kombinált bérlete, a Trust Models portfólió-fotózása, egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a Salon Shop kozmetikai szaküzlet felajánlásával és egy 200 lej értékű Eponge vásárlási utalvány.

A verseny harmadik helyezettjének jutalma lesz egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Örülhet továbbá a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletének, a Trust Models portfólió-fotózásának, egy 80 lej értékű vásárlási utalványnak a Salon Shop kozmetikai szaküzlettől és egy 100 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak.

Médiatámogató: a City Rádió.

Craciun Adrienne
Sziasztok! Craciun Adriennek hívnak, 21 éves vagyok. A nyilas jegyeben születtem. Harmadéves egyetemista vagyok, orvosi aszisztens-képző szakon. Szabadidőm nagy részét barátaim társaságában töltöm, azon kívül sokat böngészek az interneten.

Nagy EszterNagy Eszter vagyok Szatmárnémetiből. 17 éves vagyok. Nagyon szeretek bulizni a barátaimmal, fürdőhelyekre menni és kirándulni. Persze ne felejtsem el, imádom a nyarat, a meleget, és a jéghideg vízbe csobbanni!

Peres Melissa Anita
A nevem Peres Melissa Anita, 17 éves vagyok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: