2012-08-28 13:53:56• hírek • Szatmár.ro

Miss Bikini 2012: újabb három jelentkezőt mutatunk be

Nemrég hirdettük meg a Miss Bikini 2012 elnevezésű szépségversenyünket, máris itt vannak az első jelentkezők.

A Szatmár.ro hírportál 2010-ben szervezett legutóbb bikinis szépségversenyt, s az akkori sikeren felbuzdulva elhatároztuk: idén is esélyt adunk a lányoknak, hogy egy halomnyi értékes nyereménnyel gazdagodjanak, amennyiben ők kapják az olvasók legtöbb szavazatát. És hogy, hogyan kerülhetsz versenybe? Ha a nyaralás során készült rólad egy jó bikinis kép, vagy épp kedvet kaptál a szépségversenyhez, készíttess magadról most egy bikinis képet és küldd be nekünk egy rövid bemutatkozással. A versenyre való jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatod el.

Most pedig következzenek a nyeremények!


A Miss Bikini 2012 verseny győztese, a szépségkirálynő nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Az első helyezett ajándéka a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete is. A Dóra Szépségszalon felajánlásával a nyeremények sora egy 100 lej értékű fodrászati utalványt is tartalmaz, a Trust Models pedig egy portfólió-fotózást ajánl fel az első helyezettnek. A Salon Shop kozmetikai szaküzlet ajándéka egy 150 lej értékű vásárlási utalványa, a győztes pedig egy 300 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak is örülhet.

A második helyezett nyereménye lesz egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A második helyezett ajándéka a PrimaGym 100 lej értékű, 10 órás kombinált bérlete, a Trust Models portfólió-fotózása, egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a Salon Shop kozmetikai szaküzlet felajánlásával és egy 200 lej értékű Eponge vásárlási utalvány.

A verseny harmadik helyezettjének jutalma lesz egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Örülhet továbbá a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletének, a Trust Models portfólió-fotózásának, egy 80 lej értékű vásárlási utalványnak a Salon Shop kozmetikai szaküzlettől és egy 100 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak.

Nagy Andrea
Nagy Andrea vagyok, most megyek a 11. osztályba és a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumba járok. Hobbijaim: tánc, modellkedés, zenehallgatás. A Rák jegyben születtem


Salajan Ingeborg
Helló! Salajan Ingeborgnak hívnak és 19 éves vagyok. Néha igazi lázadó vagyok, néha pedig nagyon érzékeny és barátságos. A hobbym a modellkedés, nagyon szeretek zenét hallgatni és sétálni!

Turcas Ramona
A nevem Turcas Ramona. 20 éves vagyok. Szeretek strandolni, s minél többet a természetbe lenni, mint ahogyan ez a képen is látszik

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: