2012-09-04 14:30:45• hírek • Szatmár.ro

Miss Bikini 2012: elindult a szavazás

Tíz csodaszép lány vesz részt a Miss Bikini versenyen. Értékes nyeremények várnak az első három helyezettre.

Elindítottuk a Facebookos szavazást, amelyen eldől: ki lesz idén a Szatmár.ro Miss Bikini 2012 versenyének győztese, illetve kik lesznek az ő udvarhölgyei. Az első három helyezett ugyanis értékes ajándékokban részesül, többek között egy-egy kétszemélyes hosszú hétvége lesz a jutalmuk. Ahhoz, hogy támogatni tudj egy csinos szépséget, először lájkolnod kell a Szatmár.ro Facebookos oldalát - persze csak akkor, ha ezt még nem tetted meg. Ez után szavazhatsz lájkolással a számodra legszimpatikusabb lányra vagy lányokra. Hogy a szavazáshoz eljuss, kattints ide!

A szavazás szeptember 9-én zárul éjfélkor.

Most pedig következzenek a nyeremények!

A Miss Bikini 2012 verseny győztese, a szépségkirálynő nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Az első helyezett ajándéka a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete is. A Dóra Szépségszalon felajánlásával a nyeremények sora egy 100 lej értékű fodrászati utalványt is tartalmaz, a Trust Models pedig egy portfólió-fotózást ajánl fel az első helyezettnek. A Salon Shop kozmetikai szaküzlet ajándéka egy 150 lej értékű vásárlási utalványa, a győztes pedig egy 300 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak is örülhet.

A második helyezett nyereménye lesz
egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A második helyezett ajándéka a PrimaGym 100 lej értékű, 10 órás kombinált bérlete, a Trust Models portfólió-fotózása, egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a Salon Shop kozmetikai szaküzlet felajánlásával és egy 200 lej értékű Eponge vásárlási utalvány.

A verseny harmadik helyezettjének jutalma lesz
egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Örülhet továbbá a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletének, a Trust Models portfólió-fotózásának, egy 80 lej értékű vásárlási utalványnak a Salon Shop kozmetikai szaküzlettől és egy 100 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak.

Médiatámogató: City Rádió

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: