2018-08-09 10:53:39• hírek • (x)

Mire is van szükséged a vágyott alak eléréséhez?

Minden a táplálkozásunk helyrerakásával, megreformálásával kezdődik. Azzal, hogy tudatosítjuk magunkban, melyek azok az ételek, amelyek jók nekünk, és melyek azok, amelyeket kerülnünk kell ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

Egy személyreszabott étrenddel és a fizikai állapotunknak megfelelő edzéstervvel mondhatni célegyenesben vagyunk, ha alakot formálni vagy éppen fogyni szeretnénk. Ha maximalizálni szeretnénk teljesítményünket a teremben, ha fokozni szeretnénk a zsíranyagcserénket, ha növelnénk a fehérjebevitelünket annak érdekében, hogy látványosabb izomtömeget villanthassunk a strandon, érdemes elgondolkodni azon, milyen táplálékkiegészítőket illeszthetünk be a mindennapjainkba.


Jelen írásunkban így arra törekszünk, hogy megismertessük olvasóinkat a különféle zsírégetőkkel, fehérjékkel és teljesítményfokozókkal, amelyek hatásos fegyverként vethetők be az egészséges és tartós fogyás, illetve bomba alak elérése érdekében. Mivel hatalmas a felhozatal a piacon, nem könnyű eldönteni, mire is van szükségünk, úgyhogy készültünk egy rövid áttekintéssel, melyek azok a termékek, amelyekbe érdemes beruháznunk akkor is, ha nem vagyunk profi testépítők vagy fitness-ikonok.


Ha fogyni szeretnénk, illetve csökkenteni akarjuk a meglévő testzsír százalékunkat, a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett plusz támogatást is adhatunk szervezetünknek. Talán az L-carnitine az, amit a sportos életmód és fogyás iránt érdeklődők a leginkább ismernek és használnak is. Nem véletlenül, az L-carnitine az egyik leghatékonyabb zsírégető. Lényegében egy aminosavról van szó, amely nélkül nem valósulhat meg a zsírsavbontás. Az L-carnitine gyorsítja a zsírok elégetését, ami által energia szabadul fel, tehát javít a kitartáson, a testi teljesítőképességünkön. Legalább ilyen hatékony fegyver lehet még a CLA is, amely komoly anyagcsere fokozó hatással bír, valamint segít is megőrizni az izomtömeget.


Választhathunk magunknak valamilyen termogenikus zsírégetőt is, amely az anyagcsere folyamatok fokozásában játszik jelentős szerepet, emellett megemeli a testhőmérsékletet és gyorsítja a pulzust, így több energiát (azaz kalóriát) használ fel a szervezet. Ezek a termékek általában magas koffeintartalommal is bírnak, így az arra érzékenyek csak felügyelet mellett vagy orvosi jóváhagyással használják! 


A BCAA az a táplálékkiegészítő, amire diéta alatt feltétlenül szüksége van a testednek! Mivel kalóriadeficitben tartod magad, tehát kevesebbet eszel annál, mint ami a súlymegtartáshoz kellene, elengedhetetlenül fontos az, hogy pótold a BCAA aminosavakat, mivel gátolják az izomlebontási folyamatokat! Ha ez nem lenne elég motivácló, fogyasztásuk javíthatja az edzéskedvet és jótékony hatással van a zsírégető folyamatokra is.


A megfelelő mennyiségű és minőségi fehérjék fogyasztásának fontosságáról bizonyára nem kell győzködni senkit sem. A fehérjék segítik az izomtömeg növekedését, hozzájárulnak az izomregenerálódáshoz és erősítik is az immunrendszert. Fehérjék nélkül nincs izom sem, nem lesz feszes, lapos hasunk vagy éppen figyelemre méltó mellizmunk sem! Ne féljünk, nem leszünk rögtön testépítők csak azért, mert elfogyasztottunk egy pohár finom fehérje-italt! Különféle fehérjeporok közül választhatunk; számtalan ízvariáció között találhatjuk meg azt, amire a leginkább vágyunk: szigorú diéta idején – és egyébként is, ha egészségesebb édesség-alternatívára vágyunk – egy finom, krémes csokis vagy éppen gyümölcsös fehérje turmix igazi felüdülés lehet bárki számára!


Ha kikérnéd egy szakember véleményét a témával kapcsolatban, ha biztosra akarsz menni és tudni szeretnéd, a megfelelő készítményeket választod-e a célodnak megfelelően, keresd fel a Robi Fitnesst, ahol egy a testépítésben, diétában és egészséges életmódban jártas közösség vár téged is, hogy segítsen elérni életed legjobb formáját! Ha egyenesen valamelyik táplálékkiegészítőket forgalmazó üzletükbe térnél be, akkor az új központban a Somesul áruházban a földszinten, vagy a Károlyi úton teheted meg! 


Ha sportolni vágynál, a teremről bővebb információt a Robi Fitness honlapján találhatsz az alábbi linkre kattintva, ha pedig inkább személyes benyomásra bíznád a döntést, akkor a Szabadság tér 20 szám alatt hétfőtől péntekig délelőtt 10.00 órától este 21.00 óráig, illetve szombaton 10.00-től 14.00-ig megteheted. Ha a központ épp nem esik útba, a Robi Fitness-t az Aquastarban is megtalálod, ahol hétfőtől péntekig 14.00 órától 21.30-ig, szombaton pedig 12.00-17.00 óráig hódolhatsz sportolási szenvedélyednek. Érdeklődni a 0740-628-271-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: