2019-12-28 11:27:16• hírek • Bede Emőke/Agerpres

Mínuszokkal érkezik az új esztendő

Az előrejelzések szerint vasárnap 22 óráig a hegyekben és az ország délkeleti részén megerősödő szélre kell számítani, 45-50 km/órás, akár 60-70 km/órás széllökések is várhatók. A hegyvidéki térségekben ugyanakkor havazni fog, Erdélyben, Munténiában, valamint Dobrudzsában friss hóréteg képződik.

Kovászna, Brassó, Szeben, Hunyad, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bákó, Vaslui, Vrancea, Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea és Gorj megyére sárga riasztás lesz érvényben péntek estétől vasárnap estig a várható havazás és hóviharok miatt. A Déli-Kárpátokban és a Kárpát-kanyarban, szombat reggeltől pedig Moldva nagy részén is jelentős mennyiségű hóra kell számítani. Emellett megerősödik a szél, 50-55 km/órás, a gerinceken 70-80 km/órás széllökések várhatók - tájékoztat az Országos Meteorológiai Szolgálat.


Ami Szatmár megyét illeti, a következő napokban felhős és napos időszakok fognak váltakozni, számottevő csapadékra azonban egyelőre nem kell számítanunk. A nappali hőmérséklet 2-4 Celsius fok között fog alakulni, éjszaka pedig -2 és -7 fok közötti hőmérsékletet mutat majd a hőmérők higanyszála - derül ki a weather.com előrejelzéséből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: