2017-09-06 07:51:48• hírek • Szatmar.ro

Változások a Kölcseyben az építkezések miatt

A tanév közeledtével közleményben fordul a diákokhoz és szüleikhez Pataki Enikő, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatónője. Az intézményvezető a gimnázium épületének felújítási munkálatai következtében fellépett ideiglenes változásokra hívja fel a figyelmet. Alábbiakban Pataki Enikő közleménye olvasható!

Tisztelt Szülők, kedves diákjaink!

Lassan véget ér a szünidő, pár nap és újból benépesülnek az iskolák. A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, újból kissé rendhagyó módon indul a tanév. Bár egész nyáron komoly munka folyt az épületben, ezek még korántsem fejeződtek be. Az épületen belül minden helység új ajtót kapott, ezek cseréjével végeznek a héten , de a főbejárat felújítása, illetve az épületen végzett külső munkálatok még nem értek véget.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az udvar egyelőre nem használható, a gyermekek biztonsága és a munkálatok zavartalan folytatása érdekében az épületből a z udvarra vezető ajtók zárva lesznek, az udvaron tartózkodni tilos.

Bejáratként az Eminescu utca felőli ajtót használjuk. Kérjük diákjainkat figyelmesen közlekedjenek!

Arra kérjük a kedves szülőket, vegyék figyelembe, hogy a munkálatok ideje alatt az iskola parkolója még rövid időre sem használható.

Minden kényelmetlenség ellenére azonban, kérjük vegyék figyelembe, hogy minden munkálat, korlátozás az iskolaépület megújulását, ez pedig gyermekeink javát szolgálja.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az épület megújulása példaértékű összefogás eredménye, melynek során a szatmári RMDSz vezetői,a Szatmári Római Katolikus Egyház, a magyar kormány, az iskola szülői bizottsága és munkaközössége egyetlen cél megvalósításáért dolgozott.

Kedves Szülők, kedves diákok! Megértéssel és türelemmel fogadva a munkálatok okozta kényelmetlenséget, támogathatja mindenki közös célunkat: a Kölcsey Ferenc Főgimnázium épületének újjászületését. Ez az épület végre újból egykori építői által megálmodott szépségében pompázhat, Szatmárnémeti épített örökségének olyan részeként, melyet emelt fővel adhatunk át megőrzésre utódainknak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: