2010-11-17 21:43:49• hírek • Szatmar.ro

Mint egy rémálom

A női kosárlabda Nemzeti Liga második fordulójában a Szatmárnémeti VSK együttese csak egy góllal tudta legyőzni a Temesvárt, így a nyolcadik forduló előtt a Szamos-partiak fogadkoztak: a „visszavágón" bebizonyítják, hogy a két csapat között egy pontnál nagyobb a különbség. Nos, igazuk lett, hisz ezúttal három pont lett a különbség, ám a Temesváriak javára.

A hazaiak 4-2-es vezetése után pedig még semmi nem utalt arra, hogy a partiumiak pontot veszíthetnének a Béga-parti városban: Dan Fleseriu tanítványai az első negyedet négy pontos (21-17), a másodikat pedig hét pontos (19-12) előnnyel nyerték, így összességében tizenegy pontnyi előnnyel vonulhattak a nagyszünetre.

A harmadik játékrészben került először némi porszem a szatmári gépezetbe, ezt a negyedet ugyanis a hazaiak 17-13 arányban hozni tudták. Hét pont előnnyel kezdték tehát az utolsó negyedet a VSK játékosai, ám ez hamar elfogyott, négy perccel a vége előtt pedig a bánságiak 63-61-re átvették a vezetést.

Az utolsó perc aztán igazi krimivé alakult, mivel a VSK huszonkét másodperccel a vége előtt Klein hárompontosával egyenlített tudott. Ezzel azonban még nem volt vége, amikor már mindenki a hosszabbítást várta, Stoenescu a dudaszó pillanatában a félpályáról elengedett egy dobást, ami bizony a gyűrűben kötött ki.

A szatmári pontszerzők kapcsán érdemes megjegyezni, hogy öten is két számjegyű értékig jutottak, rajtuk kívül pedig Baluta volt még eredményes - egyszer.
Nemzeti Liga, 9. forduló:
Temesvári Poli-Szatmárnémeti VSK 75:72 (17:21, 12:19, 17:13, 29:21).
A szatmári pontszerzők: Klein 18, Orosz 16, Drake 14, Bjork 13, Ducker 10, Băluţă 1.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: