2016-03-14 14:47:50• hírek • Kocsis Zoltán

Mint a macskának, kilenc élete lehet a hétvége mázlistájának

Szokatlanul sokan, 523-an keresték fel a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályát az elmúlt hétvégén, árulta el Constantin Demian szóvivő. Ennek ellenére semmi rendkívüli esemény nem történt, hacsak azt nem számítjuk annak, hogy kiderült: néha nagyobbat lehet esni lábról, mint akár 8-10 méterről!

Szombaton sürgősségire szállítottak ugyanis egy 43 éves férfit, aki saját elmondása szerint 8-10 méterről esett le munka közben. Igazán szerencsés csillagzat alatt születhetett, ugyanis semmilyen komoly sérülést nem szenvedett, alapos kivizsgálás után haza is engedhették a „Szatmárnémetihez közeli otthonába", ahogy Demian fogalmazott.

Ezzel szemben a hétvégén összesen kilenc személyt kellett ellátni túlzott alkoholfogyasztás miatt - közülük ötöt az utcákról szedtek össze nem túl rózsás állapotban.

A hétvége mérlegéhez tartozik két öngyilkossági kísérlet is. Egy ittas férfi az ereit vágta fel, egy 47 éves nő pedig gyógyszereket szedett be - szerencsére egyikük állapota sem volt súlyos, egyiküket sem kellett beutalni.

Hasonlóan simán megúszta az az öt személy, akik fizikai bántalmazás áldozatául estek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: