2008-03-02 20:19:04• hírek • Szatmar.ro

Ezer fiatalt az önkormányzatokba

BodorA MIÉRT Bodor Lászlót választotta társelnöknek a megüresedett tisztségbe.

Ezer fiatalt az önkormányzatokba – ezt a célt fogalmazták meg a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) hétvégén, Gyalun megtartott éves küldöttgyűlésén.

Borboly Csaba, a szervezet elnöke kifejtette: tekintetbe véve a 2004-es választásokon elért eredményeket, a MIÉRT számára ez egy reális célkitűzés. Az önkormányzati választásokra való felkészülés mellett a tanácskozáson részleges tisztújításra is sor került, de szó volt az ifjúságot érintő jogszabályi keretről is.

Korodi Attila, a MIÉRT székelyföldi alelnöke az ezer fiatal önkormányzati jelenlétére vonatkozó célkitűzésről szólva elmondta, hogy nem az a fontos, hogy ezt a számot statisztikailag teljesítsék, hanem, hogy ezek a fiatalok felkészültek legyenek. - Nem az a cél, hogy fiatalokat juttassunk pozícióba, hanem az, hogy jó fiatalokat juttassunk pozícióhoz – hangsúlyozta az alelnök.

A MIÉRT küldöttgyűlés  Bodor Lászlót választotta társelnöknek a megüresedett tisztségbe, amelyet 2007. decemberéig Kovács Péter töltött be. A 28 éves társelnök, mint szabadidős és sporttevékenységekért felelős alelnök tevékenykedett a MIÉRT-ben, valamint olyan rendezvényeket menedzselt, mint a Félsziget és EU tábor.

bodor

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: