2010-10-09 13:04:25• hírek • (X)

Minőségi termékek a legjobb áron

Vásárolni mindenkinek kell, csak nem mindegy, hogy hol és mennyiért vásárolunk. A Betty Market vegyesbolt minőségi, német és magyar termékek széles választékával várja vendégeit, a legkedvezőbb áron.

Manapság nagyobb bizalommal választunk a garantált külföldi háztartási cikkek, tisztító- és mosó szerek, higiéniai termékek és kozmetikumok közül. A Betty Market közel egy éve német- és magyarországi termékek széles választékát kínálja vásárlóinak, rendkívül kedvező áron.

A minőségi kozmetikai- és gyógytermékek között ápolókrémek, hajápolók, smink termékek, illatszerek és gyógyhatású balzsamok kínálatából válogathatnak. A kozmetikumok mellett tisztító- és mosószerek, higiéniai termékek és minőségi háztartási cikkek vásárolhatóak meg a legjobb áron.



A Betty Market széles áruválasztéka élelmiszerek és édességek sokaságát foglalja magába. Az áttekinthető kínálatból gyorsan megtalálhatja a keresett terméket. A márkák sokfélesége magáért beszél. A jó minőség mellett, kiváló kiszolgálásban is részesül... A Betty Market rendelésre is szállít különböző fodrászati kelleékeket, hajápoló termékeket és kozmetikai cikkeket.

Nézzen be Ön is a Betty Marketbe, amely az I.C. Brateanu út 3. szám alatt található, a Sam Gelato mellett.

Nyitvatartási idő: hétköznaponként 9 órától18-ig, szombaton ként pedig 9 és 15 óra között.





Betty Market -  az I.C. Brateanu út 3. szám alatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: