2009-12-02 11:51:45• hírek • Szatmár.ro

Minőségi szerszámok az LD-KER Kft.-től

A nyíregyházi LD-KER kereskedelmi Kft. baráti vállalkozásként indult 2009 januárjában, a szkeptikusok szerint rossz időpontban, a gazdasági válság idején, viszont a lassan egyéves születésnap bizonyítja, hogy az alapítók jó döntést hoztak.

Amint ifj. Demeter György, a cég ügyvezetője kifejtette, társával mindketten az építőiparban tevékenykednek, és mindegyiküknek külön vállalkozása is van.

Ezért a cég létrehozásakor tisztában voltak vele, hogy a mai helyzetben a versenyképesség, a hatékony és pontos teljesítés sorsdöntő fontosságú. Ahhoz, hogy ezt teljesíteni tudják, jó minőségű professzionális eszközök kellenek. Munkáik során gyakran kellett választaniuk a minőség és a gazdaságosság között, ezért a cégüket pontosan ezen probléma megoldása végett hozták létre.

A Selyem utca 39 szám alatt található GÉPont nevű boltjukban lehetőség nyílik a legmodernebb, építkezések során használt eszközök kibérlésére, valamint a kivitelezés során használt összes alapvető kiegészítők, tartozékok, rezsianyagok, munkavédelmi eszközök és gépek megvásárlására. Egyben segítséget nyújthatnak a vállalkozóknak, hogy felszerelhessék a cégüket a legmodernebb eszközökkel.

Változatos termékkínálat fogadja az üzletbe betérőket, úgy mint állványok, aszfaltvágók, betonmarók, lapvibrátorok, vibrogerendák, fúró-vésőkalapácsok, áramfejlesztők, betonkeverők, láncfűrészek, csiszolók, ipari porszívók és takarítógépek, láncfűrészek, gyaluk, csavarbehajtók, téglavágók, térkőroppantók, kéziszerszámok, munkavédelmi felszerelések, csavarok-szögek, egyéb rögzítéstechnikai elemek, gipszkarton profilok,  rezsianyagok, tartozékok és trapézlemezek.

A LD-KER kereskedelmi Kft. folyamatos akciókkal és egyedik ajánlatokkal kedveskedik a vásárlóinak. Ha építkezik és professzionális szerszámokra van szükség, látogasson el bizalommal a GÉPont üzletbe, vagy akár otthonról is vásárolhat a webáruházon keresztül Romániában is.



A LD-KER Kereskedelmi Kft. üzlete Nyíregyházán, a Selyem utca 39 szám alatt található



Változatos termékkínálattal állnak vásárlóik rendelkezésére


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: