2015-09-30 16:42:54• hírek • (x)

Minőségi svájci abroncsok (nem csak) télire

Székelyföldön szeptember utolsó napján már leesett a hó, a román törvények alapján pedig büntethető az az autós, aki nem szereltette fel a téli abroncsokat gépkocsijára. A törvény ugyanis kimondja: amennyiben az időjárás megköveteli - leesik az első hó vagy tartósan 7 Celsius fok alá süllyed a hőmérő higanyszála -, kötelező a téli abroncs használata. Nem árt tehát, ha a szatmári autósok is felkészülnek.

Egy teljesen új szett megvásárlása bizony nagyon sok családnak komoly anyagi megterhelést jelent. A ROL CRIS Auto Parc számukra jelenthet komoly segítséget, hisz a Hegyi (Lucain Blaga) úton található telephelyén minőségi, Svájcból származó használt gumikat találhat minden autós!

Fontos kiemelni, hogy a cég csak 2011-nél fiatalabb évjáratú gumiabroncsokat forgalmaz, éppen ezért nyugodt lélekkel vállal garanciát is értük. Szintén nem elhanyagolható, hogy az abroncsok árában azok felszerelése és a kerekek centrálása is benne foglaltatik.

Szakképzett munkások és modern berendezések garantálják a minőségi munkát - legyen szó gumijavításról vagy centralizálásról.

A ROL CRIS Auto Park minden típusú személygépkocsira kínál eladásra minőségi használt gumit. Keresd telephelyüket a Hegyi (Lucian Blaga) út 347. szám alatt,de érdeklődni lehet a 0758-705826-os telefonszámon illetve az autoparcrolcris@gmail.com emailcímen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: