2009-04-01 11:49:39• hírek • (X)

Hogyan óvjuk meg autónkat?

A személygépkocsink nap mint nap nagyon sok olyan hatásnak van kitéve, amelyek egyhamar kárt tehetnek az autó fényezésében, festésében. Különösen érvényes ez azokra, akik nem rendelkeznek garázzsal. A szabad ég alatt tartott gépkocsik esetében gyakrabban kell költeni az autó tisztítására is.

Az Anvelopenet.ro webáruház olyan autóhuzatokat kínál, amelyek akár 18 másodperc alatt összehajthatóak, és védelmet nyújtanak az eső (a huzat száz százalékban lepergeti a csapadékot, mégis biztosítja a kellő mennyiségű szellőzést), a fagy, a hó, az erős napsütés és a különböző szennyeződések (levelek, madarak, por, homok, felcsapódó kavicsok) hatásaitól.

Huzat ami megvéd

A kiváló minőségű Car cover huzatok néhány mozdulattal elhelyezhetőek a gépkocsin, és hasonlóan gyorsan visszahúzhatóak a gépkocsi csomagtartójába. Nem igényel jártasságot a huzat elhelyezése, bárki néhány mozdulattal eligazíthatja autóján a huzatot, ugyanakkor azt csak a tulajdonosa tudja levenni.

A huzatok használatával lényegesen hosszabb ideig megőrzi a gépkocsi eredeti fényét, ragyogó színét, valamint néhány hónap alatt a megspórolt gépkocsimosások árából visszatérül az ára. A huzat a kisebb karcolásoktól, rongálásoktól is óv, amelyeknek a parkolóban nap mint nap ki van téve az autó.



A huzat a különböző méretű és formájú gépkocsikra is kapható az Anvelopenet.ro webáruházban , ahol meg is rendelhető a termék, és a rendelés visszaigazolásától számított 24-48 órán belül házhoz szállítják a terméket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: