2012-07-26 16:02:25• hírek • Szatmár.ro

Minőségi matracok a legnépszerűbb közösségi oldalon

A Facebook rövid idő alatt elérte, hogy a vállalkozások többsége kötelezőnek érzi, hogy weboldala mellett cégének vagy termékeinek indítson egy Facebook oldalt is. Így tett Szatmárnémeti legnagyobb matracgyártó cége, a Saltele.com.ro is.

A Saltele.com.ro projekttel kapcsolatban Diana Turtureanuval, a cég média kordonátorával beszélgettünk, aki elmondta: sok munkára és tapasztalatra volt szükség ahhoz, hogy a Facebook oldalnak előnyei és igen kellemes hozadékai legyenek. Rengeteg számítógép előtt töltött óra és egy-egy konferencia tette lehetővé azt, hogy napi több ezer látogatója legyen oldaluknak.

„Úgy vélem, hogy egy vállalkozás szemszögéből egy Facebook oldal létrehozása is egy olyan lehetőség, - egy a partnerrel való direkt kommunikációs eszköz - amit vétek kihasználatlanul hagyni. Viszont amikor elkészül az oldal akkor a legtöbben tanácstalanul nézik, hogy mit kellene most csinálni" - magyarázta Turtureanu.

A média kordonátor több mint öt hónapon át dolgozott azon, hogy a Saltele.com.ro Facebook oldalának nagy látogatottsága és sok követője legyen. Munkája során olyan kérdésre kapott választ mint, hogyan érdemes hirdetni az oldalon?

Az oldal gazdag fotóanyagának főszereplője Lucky, egy kölyök Golden Retriever, aki kényelmesen nyújtózik, vagy éppen játszadozik a Saltele.com.ro minőségi matracainak egyikén. Lucky a Saltele.com.ro kabalája, amely igen nagy sikernek örvend.

A cégnek hamarosan saját weboldala is indul, ahol az érdeklődők részletekben gazdag információkat szerezhetnek a matracok minőségéről, színvonaláról és arról, hogy milyen anyagból készültek. Mint megtudtuk, a Saltele.com.ro, hét különböző típusú matracot és háromféle párnát gyárt és forgalmaz.

A termékek megvásárolhatók a Déli Ipari Park 16-os parcellájánál, vagy a Soarelui tér UU tömbház, 7-9. szám alatti bemutató teremben, illetve megrendelhetők a cég Facebook oldalán.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: