2012-12-17 16:42:49• hírek • X

Minőségi lámpák és csillárok kedvező áron a Decoluxnál

Otthonunk kialakításakor minden részletre odafigyelünk. Gondosan választjuk ki, hogy milyen legyen a szobabútor, a szőnyeg, a függöny és egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a világítótestekre is. A Decolux cég egyedi csillárokkal és lámpákkal, illetve kedvezményes árakkal várja vásárlóit.

A Decolux 1992-ben jött létre, azzal a céllal, hogy minél szélesebb választékban kínáljon a tucatáruktól eltérő világítótesteket vásárlóinak. Jó minőségű termékei olasz, német, osztrák, francia, és román szakemberek keze közül kerülnek ki, amelyek között minden korosztály kétség kívül megtalálja a neki tetsző darabot.

A Decolux cég tervei közt szerepel, hogy évről évre minél több elégedett klienst szolgálhasson ki, és egyre elismertebb névként ismerjék meg a piacon, ennek érdekében olyan bevált márkatermékeket kínál vásárlóinak, mint a Redo, Le Grand, Vico, Koop, Fascarini, Philips, Lumen és még sorolhatnánk

A Decolux termékei közül némelyek most kedvezményes áron szerezhetőek be. A három ágú csillárok már 75 lejtől megvásárolhatóak, míg az öt ágú csillár 105 lejtől kapható. Akciósan kínálják az energiatakarékos égőket (8,50 lej) és a LED-es lámpákat (19,50 lejtől).

Ha elérhető áron, minőségi világítótesteket vásárolna, keresse a Decolux kínálatát a Károlyi út 61 szám alatt.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: