2011-03-29 09:19:28• hírek • (X)

Minőségi felszerelések kezdőknek és profiknak

A Hunter ezúttal kétszeresen is kielégíti a vadászok és őrző-védő cégek igényeit, hiszen nemrég nyitotta meg második vadászboltját: a Hunter 2 minőségi felszerelések és kiegészítők széles választékával várja az érdeklődőket.

A vadászat nem csak hobbi, hanem sport és szakma is egyben, amely a legmagasabb szinten csak akkor űzhető, ha a legminőségibb fegyvereket és kiegészítőket választjuk. A Hunter 2006-ban nyitotta meg első vadászboltját azzal a céllal, hogy kezdő és profi vadászok igényeit egyaránt kielégítse, és az őrző-védő cégeknek is teljes felszereléssel szolgáljon.

Az egyre növekvő igények miatt március elejétől a Hunter második vadászboltja is a szatmáriak rendelékezésére áll a Petőfi utca 38 szám alatt, a Vadász Egyesület közelében. A bolt igen széles és egyre bővülő termékpalettával rendelkezik: a vadászfegyverek, sportszerek, töltények mellett önvédelmi eszközökkel és kiegészítőkkel, ruházati cikkekkel várja vásárlóit.

Vadász- és sport lőfegyverek, golyós- és sörétes puskák, gázfegyverek, íjpuskák és nyílpuskák mellett minőségi légpuskákat, pisztolyokat, késeket és tőröket, illetve vadászati sportszereket is beszerezhetnek.

A lőfegyverekhez lőszereket, tisztító és ápoló termékeket, tartótokokat, fegyverhámokat, valamint a vadászáshoz nélkülözhetetlen bőrből készült töltényöveket és fegyverszíjakat is vásárolhatnak. Az íjjakhoz és nyílpuskákhoz pedig nyílvesszőket is kínálnak.



A vadász ruházati cikkek között a minőségi bakancsoktól kezdve, a gora-tex testhőmérsékletet tartó anyagokból készült nadrágokon és dzsekiken át a sapkákig széles kínálattal rendelkeznek. A boltban nemcsak a vadászok, hanem horgászok is beszerezhetik a szükséges ruházati cikkeket, ugyanis csizmákat, minőségi neoprén, vízhatlan és kiváló hőszigetelést biztosító anyagokból készült zoknikat, kesztyűket is bőséges választékban találhatnak.

Mindemellett a boltból beszerezhetnek különféle terepfelszereléseket is: digitális iránytűket, székeket, hátizsákokat, csal-sípokat, kulacsokat, lámpákat, illetve kereső és fegyver céltávcsöveket.

A vadászfelszerelések mellett a Hunter Vadászboltból önvédelmi fegyvereket és felszereléseket is vásárolhatnak, többek között gázfegyvereket és kiváló minőségű gumilövedékes fegyvereket, gumibotokat, gáz, paprika és bors spray-ket, golyóálló sisakokat, mellényeket és elektrosokk készülékeket is forgalmaznak.

A Hunter Vadászbolt minden vadászt, illetve őrző-védő céget kimagasló szakértelemmel vár Szatmárnémetiben a Petőfi utca 38 szám alatt, valamint a Bradului utca 32 szám alatt.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: