2009-12-22 14:03:55• hírek • Szatmár.ro

Minőség és szakértelem

Szatmárnémetiben a Mihai Viteazul utca 4-6 szám alatt, a Törvényszék és a Posta között nyitotta meg üzletét a romániai piacon szinte fél évszázados múltra visszatekintő IIRUC Service.

A cég 2004-ben alakult, amikor is a romániai számítástechnikai piacon már jelentős hagyománnyal rendelkező IIRUC vállalat nyomdokaiba lépett. 2008-tól a cég a Raiffeisen Informatik Austria csoport tagja.

Az IIRUC Service két főbb területen fejti ki a tevékenységét, egyrészt számítástechnikai megoldásokat kínál a cégek számára, másrészt különböző szolgáltatásokat nyújt a kis- és középvállalkozások számára. Ügyfeleiknek megkeresik a legjobb ajánlatokat az IT piacon, ezen kívül a cégek számára pénzügyi terminálokat kínálnak bankkártyás és kereskedelmi tranzakciókhoz, valamint teljes irodafelszerelést biztosítanak megrendelőiknek.

A kis-és középvállalkozások számára az üzlet beindításához szükséges számítógépeket, laptopokat, pénztárgépeket, pénzszámoló gépeket, vonalkódolvasókat, nyomtatókat, elektronikus mérlegeket, fénymásolókat, faxkészülékeket kínálnak, valamint az ezekhez szükséges fogyóeszközöket. Ezen kívül teljes garanciával és szervizeléssel állnak ügyfeleik szolgálatára.

Az IIRUC Service számos különböző gyártóval áll kapcsolatban, és országos lefedettséggel rendelkezik, az 58 munkaponton dolgozó szervízcsapat a bejelentés után két órán belül kiszáll a helyszínre a meghibásodott készülékhez. Ha minőségi IT és kereskedelmi szolgáltatásokat szeretne, válassza bizalommal az IIRUC Service-t, ahol a minőség, a szakértelem és hatékonyság mellett a kliensek igényeinek a kielégítése élvez elsőbbséget. Ha fel szeretné venni a kapcsolatot a cég képviselőivel, hívja a 0733400833 mobilszámot, vagy a 0261717337-es vezetékes számot.


Az IIRUC Service teljes szolgáltatást nyújt kis- és középvállakozások számára


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: