2018-12-13 12:30:04• hírek • Bede Emőke

Mindössze 20 éves volt a szerda esti baleset áldozata (Helyszíni képek)

Pillanatok alatt ért véget annak a fiatalembernek az élete, aki autójával áthajtott a szemközti sávba, majd frontálisan összeütközött egy Hunyad megyei áruszállító kamionnal.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője által közölt információk szerint a 19-es jelzésű országúton haladó autó egyelőre tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba és frontálisan nekihajtott egy kamionnak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi szinte bepréselődött a több tonnás monstrum alá. Mindkét jármű azonnal kigyulladt. A 112-es segélyhívót tárcsázó szemtanú bejelentésében elmondta, egyik járműből sem szállt ki senki az ütközést követően, viszont mint kiderült, tévedett, ugyanis a teherautó sofőrje még idejében kimenekült. Őt mentővel szállították kórházba.
 

A Volkswagen Polo vezetője, egy 20 éves nagygércei fiatalember azonban nem volt ilyen szerencsés, ő bennégett az autójában, a tűzoltók már csak az elszenesedett holttestét találták meg. Hogy miként történt a baleset, még mindig nem lehet pontosan tudni. Amint pontosabb információkkal rendelkezünk az ügyet illetően, cikkünket frissítjük.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: